Седмици след финала на Световното първенство в Катар, харесващите спортни

...
Седмици след финала на Световното първенство в Катар, харесващите спортни
Коментари Харесай

Висша Лига - първите мачове за януари 2023 г.

Седмици след финала на Световното състезание в Катар, харесващите спортни залози почитатели обръщат взор към един от най-атрактивните футболни шампионати на континента -.

Първенството на Острова бе възобновено още пред декември, а през януари ни чакат някои страхотни конфликти. Те могат да бъдат проследени в богатата спортна секция на
winbet.bg, а ние им обръщаме внимание в идващите редове:

Челси - Манчестър Сити (5 януари)

Когато един против различен са Челси и Манчестър Сити, този дуел не се нуждае от спомагателна реклама. През този сезон Челси явно няма да може да се бори за купата, до момента в който Манчестър Сити ще създадат всичко допустимо, с цел да наваксат изоставането си от водача Арсенал. Остава да забележим дали момчетата на Гуардиола ще могат да “измъкнат ” това тежко посещение в столицата.

Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити (14 януари)

Голямото градско дерби на Манчестър е конфликт, който всеки футболен почитател би трябвало да гледа. Въпреки превъзходството на “гражданите ” в последното десетилетие, Юнайтед постоянно сервира изненади в тези дербита. “Червените дяволи ” са в добра форма под управлението на мениджъра Ерик загар Хаг, като следва да забележим по какъв начин те ще се оправят с този сериозен тест. Откакто Пеп Гуардиола е управител на Сити, първенците постоянно печелят на “Олд Трафорд ”, което не е добра вест за почитателите на Юнайтед.

Арсенал - Манчестър Юнайтед (21 януари)

Вероятно малко хора го чакаха, само че сега Арсенал наподобява като любимец №1 за купата във Висшата лига. Мениджърът Микел Артета съумя напълно да промени образа на “топчиите ”, които понастоящем заемат лидерската позиция в шампионата. В същото време съперничеството сред Арсенал и Манчестър Юнайтед крие доста история, което прави тези конфликти обичайно атрактивни и вълнуващи. Ние сигурно сме подготвени за още един епизод от това популярно съревнование.

Ливърпул - Челси (21 януари)

Ливърпул като че ли сами компрометираха възможностите си за продобиване на купата, допускайки прекалено много неточности в течение на акцията. Напълно допустимо е обаче новото попълнение Коди Гакпо да въодушеви “червените ” за положителна промяна. В същото време Челси към момента търси себе си с новия управител Греъм Потър, който ще има потребност от време, с цел да придвижи философията си върху футболистите.

Нови функционалности за спорт в WINBET

Водещият
хазартен оператор на България зарадва потребителите си с нови спортни функционалности. Те към този момент са налични в платформата и могат да бъдат употребявани без каквито и да е усложнения.

“0% Марж ” обезпечава нараснали коефициенти за събития и пазари, които се оферират с нулев марж и по-добри благоприятни условия за потребителите. В същото време налице е и функционалността “Ранно погашение ”, която затваря
залог в обстановките, когато подкрепеният от потребителя тим поведе с два гола разлика.

Насочваме внимание и към функционалността “0:0 - Отменен
залог ”, тъй като тя връща на потребителя залога, когато избран мач приключи с нулево тъждество. За феновете на пазарите вид “Играчи ” също има планувано изобретение - Специални пазари “Играчи ”, където този вид спортни залози са сложени на фокус.

Завършваме с две функционалности, които са предопределени за почитателите на вършиме колонки или така наречен батерии. “Бонус колонка ” носи спомагателен процентен
бонус към всеки батерия, извършил поставените условия, а “Застраховка колонка ” носи на играчите безвъзмезден залог, в случай че единствено една среща от акумулатора им “избяга ”.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР