Седмицата започна празнично за Лили Иванова, която отбеляза рождения си

...
Седмицата започна празнично за Лили Иванова, която отбеляза рождения си
Коментари Харесай

Лили Иванова се пошегува с възрастта си по най-хитрия начин: вижте снимки от рождения ден на примата!

Седмицата стартира празнично за Лили Иванова , която означи рождения си ден .

Примата на българската сцена показа фотоси от специфичния ден в обществените си профили, откъдето си проличава, че празникът е бил изпълнен с красиви жестове на внимание .
                             

Звездата сподели голям брой получени букети и дарове, както и приветствени адреси от президента Румен Радев и още обществени персони .
                             

Това, което ни направи по-голямо усещане обаче, е необикновената торта на рожденичката . В една от изявленията ѝ виждаме поредност от фотоси, където вместо голям брой на брой свещички или такива с числа, е сложена една свещ, и то във формата на загадъчен знак .
                             

Приемаме това като мигане на самата Лили Иванова към възрастта ѝ , която постоянно е повдигала въпроси. Смята се, че примата е родена през 1939 година, само че тя по този начин и не е потвърждавала или отричала това обществено. Мистерията остава, по тази причина и въпросителният е много подобаващ избор.

В последна сметка, българската звезда е въплъщение на мотото, че възрастта е единствено цифра – и в нейния случай евентуално такава, която в никакъв случай няма да узнаем сигурно.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР