Седмицата на модата в Париж, едно от най-очакваните събития в

...
Седмицата на модата в Париж, едно от най-очакваните събития в
Коментари Харесай

3 женствени визии от шоуто на Pharrell Williams

Седмицата на модата в Париж, едно от най-очакваните събития в стилния календар, дава платформа за изява на най-влиятелните дизайнери и изпъкващи персони в промишлеността. Шоуто на Pharrell Williams внушава и влияе с три основни трендове, които дават обещание да трансформират метода, по който гледаме на модата през идващия сезон. Ето кои са те:

Полата върху панталона

Този ексцентричен жанр придава ново измерение на визията, комбинирайки елегантността на полата с удобството на панталона. Един уникален експеримент, който съчетава жанр и деловитост, предизвиквайки стандартите и отваряйки нови вероятности в региона на ежедневния жанр.

 



Игра с материи: велур и кожа

Комбинирането на велур и кожа е втората наклонност, която притегля вниманието на стилния свят след шоуто на Pharrell Williams. Този сезон, дизайнерите избират да съчетаят разнообразни материи в един облик, създавайки неповторима текстура и визия.



Аксесоарите на Запада

Третата наклонност, която ни впечатлява след шоуто на Pharrell Williams, е въвеждането на западни аксесоари като неотделим детайл от стилната сцена. Вратовръзката, поднесена с изисканост и жанр, дава опция за индивидуализация на тоалета, до момента в който огромните катарами на коланите прибавят още едно измерение към облика. Тези аксесоари освен допълват облеклото, само че и го трансформират в изразително изкуство, като акцентират характерността и творчеството в модата.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР