Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията

...
Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията
Коментари Харесай

Лихвар открадна името на партията на Слави - slava.bg

Седмица след отхвърли на Софийски градски съд да записва партията на Слави Трифонов „ Няма такава държава” се оказа, че името на бъдещата групировка е записано в Патентното ведомство.

С това идейният политически план на Слави е ограбен. Според фейсбук страницата „ Правна лудост”, марката е записана от Чавдар Новаков. Справка демонстрира, че това е името на дългогодишния кмет от Политическа партия Герб на радомирското село Кондофрей. Проверка на „ България Днес” в Патентно ведомство сподели, че името фактически е записано от Чавдар Новаков, само че това не е въпросният кмет.

„ Нямам нищо общо с тази нелепост. Не съм си помислял да записвам такава марка. Аз съм от ГЕРБ и нямам общо с Трифонов”, споделя Новаков. Той подозира, че някой е откраднал персоналните му данни, с цел да се скрие регистрацията и счита да сезира прокуратурата.

Оказва се, че притежателят на патента също като Слави е от Плевен и живее в София. Притежателят на марката от години се занимава с разпределяне на заеми, На негово име са регистрирани две заложни къщи. Самото заявление Новаков подава две седмици, откакто Слави разгласи името на бъдещата си партия са която влиза в политиката.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР