Седмица преди старта си на българския пазар, стрийминг платформата Disney+

...
Седмица преди старта си на българския пазар, стрийминг платформата Disney+
Коментари Харесай

Disney+ стъпва у нас с 900 филма и 600 сериала

Седмица преди старта си на българския пазар, стрийминг платформата Disney+ разгласи детайлностите по отношение на стъпването си у нас. От 14 юни клиентите на новата услуга ще имат достъп до над 900 кино заглавия и над 600 сериала, измежду които вселените на Marvel, Star Wars, анимационните шлагери на " Дисни " и " Пиксар ", поредиците на National Geographic и Star. 

Стрийминг услугата на Walt Disney Company в началото потегли единствено в Съединени американски щати, Канада и Нидерландия, последователно превземаше и други страни, а това лято ще се разшири с 42 страни и 11 други територии. Цената за българските консуматори ще бъде 7.99 евро на месец или 79.90 евро за годишен абонамент. Като начало обаче тя ще страда от същия минус, като услугата на Netflix - липса на български надписи, даже за филмите, които са минали дистрибуция на огромен екран и са били преведени на български. 

Все отново компанията дава обещание превод на наличието на по-късен стадий, без да се ангажира със периоди, а за начало зриелите ще разполагат със надписи на 33 други езика. 

Абонатите ще имат достъп до новите сериали от света на " Междузвездни войни " " Оби Уан Кеноби ", " Книгата на Боба Фет " и " Мандалорецът ", както и до всичките девет игрални кино лентата от сагата; поредиците на Marvel - " Локи ", " Уандавижън " и Moon Knight; анимациите " Енканто ", " Лятното премеждие на Лука ", " Рая и последният змей " и мн. др.; класическите сериали " Анатомията на Грей " и " Семейство Симпсън ", и даже риалити шоуто на семейство Кардашиян.

От Disney натъртват на благоприятни условия новата услуга да се употребява по едно и също време на четири устройства (с разнообразни филми) и до 7 разнообразни профила на един абонамент, като ще има и алтернатива за наставнически надзор на детските сметки. 

С навлизането на Disney+ на 14 юни на българския пазар стават налични всички най-големи стрийминг услуги в света. Тази пролет HBO Max замести досегашната HBO Go, пазарният водач (макар че не е ясно докога) Netflix е тук от години, има опция и за прилагане на Amazon Prime. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР