Седемте воини в “Игри на волята: България се впуснаха във

...
Седемте воини в “Игри на волята: България се впуснаха във
Коментари Харесай

Алекса триумфира с имунитет във втората битка на финалистите в `Игри на волята`

Седемте воини в “Игри на волята: България ” се впуснаха във втората борба на финалистите. В този двубой участниците трябваше да показват качества като самообладание и баланс - качества, които 25-годишният първенец по битка от Белград потвърди, че има. Той завоюва имунитет за съвета на финалистите, както и един спомагателен номинационен глас. 



От своя страна Ралица още веднъж не съумя да премине с триумф през провокациите на самостоятелната борба на финалистите. Чувството ѝ за баланс ѝ изневери тя и първа изпусна своята кула. Загубата беше решаваща и автоматизирано я трансформира в първия номиниран играч, който ще се бори за оцеляването си вднешната елиминационна борба.

След като всички дами се събраха в Резиденцията, те разискаха общата си тактика за номинации. Ралица уточни Филип като индивида, против който желае да се изправи на Арената. Изборът ѝ се основава на желанието ѝ посредством този ход да избегне борба против Жени Джаферович, която е един от околните ѝ хора.

След това финалистите се събраха още веднъж, този път край огъня на племенния съвет, където им се наложи да предлагат не един, а двама души. Застрашени от обстановката се почувстваха Гого и Филип, по тази причина двамата взеха решение да закупят по един спомагателен глас.

В последна сметка гласуването дефинира Ралица да се изправи против Георги и Джаферович, макар опита на двете дами да не се борят една против друга. 



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР