Седем важни проекта за Варна са спрени от правителството на

...
Седем важни проекта за Варна са спрени от правителството на
Коментари Харесай

Доц. Медиха Хамза: Седем важни за Варна проекта са спрени от „Промяната“ 


Седем значими плана за Варна са спрени от държавното управление на Кирил Петков и четворната коалиция. Реална е заплахата Варна да се трансформира в дълбока провинция, поради обстоятелството, че от София се стига по-бързо до Бургас, в сравнение с до Морската столица. Проектът за свързването на автомагистрала „ Черно море “ с автомагистрала “Тракия “ няма никакво развиване след привършване на мандата на кабинета на Бойко Борисов.

Спирането на Автомагистрала „ Хемус “ фрапантно пречи на развиването на Варна. Спират инвестиции, които са значими за хората и стопанската система на града.

Индустриалната зона в община Аксаково, е от изключително значение за икономическото развиване на Варна. Стопирането на реализацията на този проект лиши града от благоприятни условия за вложения и работни места за доста младежи.

Проектът за леката железница, която ще свързва Варна с Индустриалната зона в община Аксаково и ще изведе част от трафика  на Варна, също е спряно. 

От години аспаруховци чакат втори мост над езерото, защото вече съществуващият Аспарухов мост е единственото трасе за региона и връзката към АМ „ Черно море “. Всички почнали обследвания са стопирани.

В тази връзка би трябвало да се означи и замразеният план за Аспарухов парк. Аспаруховци от години чакат това красиво кътче да бъде благоустроено, както и Рибарското населено място към парка и новоизграденото Рибарско пристанище „ Карантината “.

Иначе, из Варна гордо се разхождат на предизборни обиколки претенденти от целия политически набор. Те не осъзнават, че единственото, което трансформираха, е сривът в стандарта на живот на народа, който всеобщо обеднява.

Затова мощният и горделив тим на ГЕРБ-СДС ще работим дружно за бързото възобновяване на нормалността. Защото ние в действителност работим. И никой не е направил повече от нас за България.

dnesplus.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР