Седем песни в оспорвана битка за най-подходящата за секс от

...
Седем песни в оспорвана битка за най-подходящата за секс от
Коментари Харесай

Приключи седмицата на секс песните. Changed The Way You Kiss Me е вашият фаворит

Седем песни в оспорвана борба за най-подходящата за секс от тях. Седмицата на секс песните завърши и безспорният любимец за вас – читателите на venera.bg е Example - Changed The Way You Kiss Me. Поздрав с шлагера, който подухва приятни мемоари.

Оспорвана се оказва и борбата за второто място в класацията на най-секс песните. С идентичен брой лайкове, две песни си поделят тук мястото. Едната е на иконата в еротичната музика Мадона:

Другата ария, която заема второто място в класацията ни на най-подходящите песни за секс се заема от една ария, чието име единствено приказва задоволително...

Енрике Иглесиас откри място в любовната ни ранглиста. Той обаче сграбчва третото място и бронза в класацията за най-секс песните, съгласно читателите на venera.bg

Също класика в този вид музика е и песента на Джъстин Тимбърлейк, със специфичното присъединяване на Скарлет Йохансон. Заслужено четвърто място за тях двамата:

Както ви споменахме, класацията на тази седмица се оказа доста оспорвана. Последното място за най-секс песни си поделят два шлагера. Най-малко еротични са осъществяванията на Скунк Анаси и Кид Рок. Оставяме ви с положително въодушевление и подобаваща музика за палави истории ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР