Седем американски военни самолета са провели разузнавателни мисии в Източното

...
Седем американски военни самолета са провели разузнавателни мисии в Източното
Коментари Харесай

Седем разузнавателни самолета на САЩ слухтят край руските бази в Сирия

Седем американски военни самолета са провели разследващи задачи в Източното Средиземноморие край крайбрежията на Сирия, където се намират съветската военновъздушна база Хмеймим, както и съветската военноморска база в Тартус . Това демонстрират данните от наблюдението на полетите на военната авиация, които са оповестени в " Туитър " профила на Mil Radar .

 Тръмп единствено
Тръмп единствено " плямпа ", Съединени американски щати нямат военна подготвеност да ударят Сирия

Това излиза наяве от разстановката на силите в Източното Средиземноморие

Става въпрос за шест разследващи самолета P-8A Poseidon за битка с подводници на военноморските сили на Съединени американски щати, които са изхвърчали от военновъздушната база Сигонела на италианския остров Сицилия, както и за аероплан за радиоелектронно разузнаване EP-3E Aries II, който е изхвърчал от базата на гръцкия остров Крит.

Вчера американската телевизия CNBC, базирайки се на източник, стартират със обстановката, заяви, че Съединени американски щати са се насочили към осем обекти в Сирия, които да бъдат ударени. В листата на задачите влизали две военни летища, проучвателен център и дружество, за което се допуска, че е обвързвано с производството на химически оръжия.

12 APR: US Navy P-8A 168439 PS122 departed Sigonella at 0450z - Eastern Mediterranean mission pic.twitter.com/Z0pxWrsEmQ
— Mil Radar (@MIL_Radar) April 12, 2018

От Белия дом тази нощ оповестиха, че американският президент Доналд Тръмп не е взел дефинитивно решение удар против Сирия, като се преглеждат разнообразни разновидности както за метода на отговора, по този начин и за времето, когато да ударите да бъдат осъществени. Самият Тръмп през вчерашния ден разгласи, че не е казвал по кое време ще бъде нанесен удар против Сирия: това може да стане " или напълно скоро, или напълно не скоро ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР