СДС внесе в Централната избирателна комисия документите си за регистрация

...
СДС внесе в Централната избирателна комисия документите си за регистрация
Коментари Харесай

СДС внесе в ЦИК документите си за регистрация на местния вот

СДС внесе в Централната изборна комисия документите си за регистрация на локалния избор. Общо събраните подписи за регистрацията са 9000, само че не всички били обработени.

"Очаква ни сложна предизборна акция ", сподели водачът на партията Румен Христов поради поръчките на левицата, която претендира да бъде съществена опозиционна мощ или опция. Христов се надява ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да съумеят да задържат десните позиции в локалната власт, тъй като "дясното ръководство за България е по-доброто ръководство ". Той даде обещание положителна акция, ориентирана към хората, за техния по-добър живот.

Миналата седмица водачът на демократичните сили категорично акцентира, че съглашението с ГЕРБ е рамково, а не съдружно. На доста места двете партии ще имат общ претендент и общи листи, само че в други региони ще имат и обособени претенденти за кметове. По думите му към този момент сигурно има възбрана претендентите на Съюз на демократичните сили да се коалират с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за локалния избор. Според него значимото е огромните градове да останат с десни кметове. Той уточни, че упованията на гласоподавателите са да се сплоти десният избор след сполучливата взаимната работа за европарламента, където Съюз на демократичните сили съумя да вкара собствен народен представител. По-малкият състезател има по-малко въздействие, само че съгласно Христов се държи почтено и има своята електорална поддръжка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР