СДС ни измъкна от кризата. Човек, който не помни миналото,

...
СДС ни измъкна от кризата. Човек, който не помни миналото,
Коментари Харесай

Бойко ще се пенсионира като види завършена магистрала Хемус

СДС ни измъкна от рецесията. Човек, който не помни предишното, е отпадък. Съюз на демократичните сили измъкна страната от комунизма, ГЕРБ ви измъкна от финансовата рецесия, Коронавирус рецесията. Сега ние още веднъж би трябвало да извадим страната от ямата, в която е попаднала. Сърдит съм, че бе позволено две години да не се строи Автомагистрала „ Хемус “. Яд ме е, тъй като Автомагистрала „ Хемус “ още веднъж щеше да върне водачеството на Варна. Това съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с гласоподаватели във Варна.

„ Яд ме е като българин, че перлата на Черно море няма автомагистрала “, призна той. „ Магистралата е 100% подготвена и не я пускат, тъй като Бойко я е построил “, добави той.

„ Оставих им един милиард в Българска народна банка за Автомагистрала „ Хемус “, с цел да я достроят. Асен Василев ги похарчи. Това е идиотия. Не бива повече тези хора да стоят в ръководството “, безапелационен бе Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява инфлацията и обедняването в страната.

„ Докато не ви уморят, няма да ви оставят на мира. Помните ли едно време пирамидите? Промяната е същата пирамида – за 6-7 месеца ви обраха. Онзи ден един милиард отпътува. Вчера още 200 милиона – не им стигнаха. Вече пазарите не им дават пари. Ако тези останат да ръководят, ще стигнем до 50 милиарда лв. дълг “, пресметна Борисов.

" Не е майсторлъкът да вдигнеш пенсиите, а кой ще ти ги заплаща. На Гърция и Италия има кой да им помогне, тъй като са в Еврозоната, на България няма. Ние сме единствените, които нямаме проект за възобновяване. Две години не взеха парите от Брюксел, с които да ви оказват помощ. За седем месеца ни върнаха 10 години обратно ", добави той.

" Зареждате 50 литра, връщат ви 50 лв.. Гарантираме един лев отстъпка на литър. Аз години съм ви държал инфлацията 0,5% и горивото е било на ниска цена ", увери той.

„ За мен е по-важно от кое място пристигна тази намеса. Не знам какво ще вършим, само че би трябвало да съберем парите, изнесени на открито, с цел да си възстановим ненапълно страната. Те по тази причина са ме избирали толкоз пъти “, уточни Бойко Борисов.

Най-лошите ми догатки се случиха. Ние сме брали ядовете от „ Чернобил “, а „ Запорожие “ е от горната страна. Ако някой направи бойкот, какво става с нашето земеделие? Те всеки ден го приказват “, съобщи Борисов.

Той призна, че доста го тормози геополитическата конюнктура на Балканите.

„ По-трудно и по-опасно време през последните 50 години не е имало. Трябва да имаме доста мощна страна. Не, че с Радев се обичаме – зачитаме хората зад него. Служебните министри завариха цялостен безпорядък и бардак. Когато предупреждавахме за това – ни чегъртаха “, посочи Бойко Борисов.

Той сподели, че ще се пенсионира, когато види Автомагистрала „ Хемус “ приключена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР