Сдружението Левски на левскарите даде пресконференция по повод случващото се

...
Сдружението Левски на левскарите даде пресконференция по повод случващото се
Коментари Харесай

Братът на Младежа: Някой в Левски лъже яко!

Сдружението " Левски на левскарите " даде конференция във връзка протичащото се в клуба през последните седмици. Председателят Димитър Костадинов е на мнение, че някой в " синьото " управление лъже и прикани за оставки.

Ето какво сподели той:

" Има въпроси и проблеми, които будят неотслабващ интерес. Даваме си добре сметка, че с днешната демонстрация и позиция, която ще заемем, ще си навлечем гнева на някои левскари. Сигурни сме, че някои имат вяра, че би трябвало да замълчим и да се снижим. Проблемите да се вземат решение с изчакване и дипломации. За страдание проблемите са прекомерно тежки и дълбоки. Решението им беше отлагано дълго време. Вярваме, че дружно можем да намерим тяхното решение. Изконната задача на левскарите е да търсим истината и да се борим за нея. Да изобличаваме и тези, които я прикриват.

В края на подготвителния интервал, господин Стоилов изнесе информация, че за футболисти от нашия тим е имало интерес и предложения в размер на 6 млн. лв.. След това изпълнителният шеф Ивайло Ивков удостовери тази вест. След това мажоритарният акционер окачестви тази информация като класическа неистина. Интересното е, че при вчерашното му присъединяване в Българска национална телевизия се оказа, че това не било неистина. Доста необичайно изглеждаше и оправданието за какво не се е стигнало до договорката, все едно поради Национална агенция за приходите. Сираков премълча и за други предложения на сходна цена.

Много зле ни прозвуча това опрощение от негова позиция, че реализирането на тези покупко-продажби са заплаха за втора Казанска спекулация. Не прозвуча добре от човек, който е забъркан в аферата Диксън.

Категорично призоваваме, в случай че Станимир Стоилов и Иво Ивков ни лъжат или заблуждават, да поемат отговорността, която прилича, и да подадат оставки, без искания за неустойки към клуба. Ние не желаеме да бъдем водени от лъжци. Ако обаче се окаже по този начин, че мажоритарният притежател ни е излъгал за следващ път, дано той поеме тази отговорност като същински левскар и да подава акциите си.

При това състояние ние левскарите ще можем дружно, с генералния спонсор на клуба, да поемем борбата за избавление в Левски. Очевидно някой в Левски лъже ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР