Сдружение Василица“ започна пролетна дарителска кампания в полза на деца

...
Сдружение Василица“ започна пролетна дарителска кампания в полза на деца
Коментари Харесай

Сдружение "Василица“ с дарителска кауза за деца



Сдружение " Василица “ стартира пролетна дарителска акция в интерес на деца от уязвими общности от Варненския район “, сподели в „ Преди всички “ Галина Палабуюк.
„ Събираме облекла и играчки за деца в потребност. Нужни са ни за към 70 деца, само че пристигнаха повече дарения, по тази причина ще увеличим тази численост. Събираме помощи за деца от 0 до 18 години, само че тъй като идват повече дарения за по-малки деца, желая да помоля да ни изпращат облекла и за младежите , които имат в действителност по-голяма потребност.

Кампания е в ход и към този момент събрахме доста дарения. Изискванията са за нас са облеклата да са непокътнати, чисти, да не са скъсани. За нас бедността не е атракция, желаеме да помогнем да на децата с хубави облекла и играчки “, сподели още Галина Палабуюк.

„ Не става дума просто да изпратим нещо. Кампанията е до 1 юни, само че призоваваме хората да не идват в офиса , а да ги пращат по куриерски служби. Защото целият офис сме в карантина. Адресът ни е на ", уточни Палабуюк.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР