Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок Тази сутрин по

...
Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок Тази сутрин по
Коментари Харесай

Биляна Гавазова няма да води повече в бТВ |

Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок " Тази заран " по bTV ще бъде с един главен водещ, оповестиха от бТВ.  Златимир Йочев ще продължи да показва най-актуалните тематики за деня и да посреща гостите в най-гледаното утринно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се отдръпва от телевизионните си изяви. През последните три седмици, водещата първо беше в плануван отпуск, а по-късно остана у дома поради позитивен тест за корона вирус. След близо 11 сполучливи години журналистката се разделя с bTV Media Group по лично предпочитание, настояват от малкия екран. 

Златимир Йочев ще продължи да води утринния блок на bTV и да показва вести в действително време, живи включвания от страната, мнения по значими обществено-политически събития, следствия и най-значимите потребителски тематики.



В коментаторския панел ще виждаме и останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта, измежду които Денислав Борисов, Виктория Готева, Станислава Цалова, Натали Трифонова, Борислав Лазаров, Петър Бакърджиев, Димитър Тасев и най-новото попълнение в екипа на Тази заран - Зейнеб Маджурова, която всеки петък среща феновете с известни персони от сферата на културата, изкуството и спорта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР