SC-HTB01FF SoundSlayer осигурява мощен съраунд звук в компактно тяло(снимка: Panasonic) Колекционерско

...
SC-HTB01FF SoundSlayer осигурява мощен съраунд звук в компактно тяло(снимка: Panasonic)
Колекционерско
Коментари Харесай

SoundSlayer – колекционерски саундбар за геймъри


SC-HTB01FF SoundSlayer обезпечава мощен съраунд тон в плътно тяло
(снимка: Panasonic)

Колекционерско издание на игровия високоговорител SC-HTB01FF SoundSlayer направи европейската си премиера преди броени дни. Разработен в съдействие със S quare E nix, SoundSlayer усъвършенства игровото преживяване, като обезпечава мощен съраунд тон посредством 2.1-канална, 3-лентова система представители с вграден суббас – и всичкото това в едно плътно тяло.

С технологии като Dolby Atmos, DTS:X и DTS: Virtual X, геймърите могат да изпитат интензивността и напрежението в света на игрите тъкмо такива, каквито за планувани от дизайнерите. Комбинацията от тези аудио технологии основава триизмерна софтуерна основа и акустично пространство, което обгръща играча във всички направления.

Високоговорителят е усъвършенстван за потребление с Final Fantasy XIV Online от Square Enix. Той е създаден от Panasonic в партньорство с двама надарени дизайнери – звукорежисьора и композитор Масайоши Сокен, работил върху музиката на Final Fantasy XIV Online, и звуковия дизайнер Го Кинуя, виновен за звуковите резултати. „ Този игрови високоговорител основава у геймърите  чувството, че са заобиколени от звуци, освен това единствено от един високоговорител ”, споделя за новия артикул Го Кинуя.

В допълнение към работата по звуковото показване на високоговорителя, Square Enix също по този начин подсигурява, че фирмената марка Final Fantasy XIV Online ще украсява корпуса и опаковката на колекционерското издание на SoundSlayer.

Три звукови режима за игри

Високоговорителят SoundSlayer има три звукови режима за игри, създадени взаимно с екипа за озвучаване на Final Fantasy XIV Online:

Ролева игра RPG (Role-Playing Game) – този режим основава чувство за натурализъм и активност, като разрешава на геймърите да се почувстват по този начин, като че ли са вътре във виртуалния свят на играта.

Стрелба от първо лице FPS (First-Person Shooter) – обезпечава тъкмо позициониране на звука и разрешава да се чуват даже и слабите звуци, като стъпки, давайки на геймърите значително преимущество в игрите със пукотевица от първо и трето лице.

Гласов режим – усъвършенства гласовете на героите и в допълнение способства за преживяването; предлага се за авантюристичен игри, където ясният разговор може да даде значими улики.

Превключването сред трите режима, въз основа на играта, ще сътвори прекарване, изпълнено с активност, напрежение и чувство за действителност, без значение от желания жанр на игра на геймъра.

Комбинация от съвременни технологии

Panasonic HTB01FF SoundSlayer комбинира три съвременни технологии:

3D стереофоничната технология и акустичното пространство на SoundSlayer прибавят експресивен тон от горната страна към стандартния челен, заден, десен и ляв съраунд тон. Това оказва помощ на играча да почувства, че е обхванат със тон от всички направления – поставяйки стъпки, пукотевица и други сериозни звукови резултати на точното им място в звуковата сцена.

Компактен дизайн

SoundSlayer е плътно устройство с широчина 430 мм и височина 52 мм, в което е интегрирана 2.1-канална 3-лентова система представители с вграден суббас.

Системата от представители включва широколентов представител и високочестотен представител, кадърен да възпроизвежда до 50kHz за High-Res Audio. Интегрираният суббас – конусен нискочестотен представител 8 см с въздържан излъчвател – спомага SoundSlayer да реализира сумарна изходна мощ 80W.

Потребителите могат да се насладят на видеоигри и филми с мощен, вълнуващ тон, като просто слагат високоговорителя пред или под компютърния екран или тв приемника, без той да им пречи да гледат екрана.

4K HDR съгласуемост

HTB01 SoundSlayer е съчетаем с 4K HDR Pass-Through, което разрешава на потребителите да играят 4K съвместими игри, да се възползват от поточно излъчено наличие и Ultra HD Blu-ray, без разстройства и без загуба на качество на картината. Това е по този начин, тъй като видеосигналът минава неизменен през SoundSlayer от игровата подпора или Blu-ray плейъра, непосредствено към 4K тв приемника.

SoundSlayer може да се свързва със смарт телефони и други съвместими устройства през Bluetooth, с цел да разреши на потребителите да слушат стерео музика и подкасти от комфорта на своя игрален стол или диван.

За кого е този игрови саундбар?

Геймърите постоянно употребяват слушалки, само че след известно време те могат да станат некомфортни. SoundSlayer освобождава геймърите и им дава опция да играят по изцяло вълнуващ метод, като могат по-добре да усетят посоката на заканите в играта, а също по този начин да причислят и приятелите си към заниманието.

Освен това геймърите постоянно се забавляват с музика и филми, тъй че SoundSlayer е планиран да удовлетвори и тази нужда.

Наличност

Колекционерското издание на HTB01FF SoundSlayer, което съдържа печатни графики на Final Fantasy XIV Online, ще се предлага единствено от Amazon във Англия, Германия, Франция, Испания и Италия в лимитирани ресурси. Графиките са основани на емблематичното лого на играта, създадено от известния японски художник Йошитака Амано, който също по този начин работи и по дизайна на героите и илюстрациите за серията Final Fantasy.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР