Създателят на Microsoft и най-богат човек на земята Бил Гейтс

...
Създателят на Microsoft и най-богат човек на земята Бил Гейтс
Коментари Харесай

Бил Гейтс пи фекална вода - slava.bg

Създателят на Microsoft и най-богат човек на земята Бил Гейтс поддържа план за рандеман на питейна вода от канализацията и даже изпи чаша от получената от боклуци течност,.

Проектът е на основаната в Сиатъл, където се намира и централата на Microsoft, компания OmniProcessor. С потребление на пара, изгаряне и дестилация, нейният план има за цел да обезпечи живителната течност в региони, където тя е в оскъдност. При това, да ѝ обезпечи такова качество, че тя да не може да бъде различена на цвят и усет от бутилираната вода, която се продава в магазините.

Фондацията на Бил Гейтс и брачната половинка му Мелинда поддържа плана на OmniProcessor, който беше демонстриран за първи път в Сенегал.

Не му е било елементарно:

"Гледах, по какъв начин части фекалии се качват по конвейра и падат в огромен варел ", споделя Гейтс в блога си gatesnotes.com. "После те минаха през машината, където бяха сварени и обработени. Няколко минути по-късно вкусих крайния артикул - чаша вкусна питейна вода. "

Във, което съпровожда известието, в началото Гейтс наподобява леко обезпокоен, само че откакто отпива от водата, избухва в смях.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР