създадете комфорт на вашия домашен любимец Как да създадете удобство

...
създадете комфорт на вашия домашен любимец Как да създадете удобство
Коментари Харесай

4 идеи как да направите къща за домашните си любимци

създадете комфорт на вашия домакински любим

Как да създадете улеснение за домашните ви любимци

Въпреки, че пазарът е значителен и можете да намерите разнообразни къщи за домашни любимци, също по този начин можете да извършите своя лична с малко креативност и досетливост. В тази публикация ще споделим с вас 5 хрумвания, които ще дадат на вашия домакински любим комфортно и уместно място за отмора.

Наличието на домашни любимци може да бъде от изгода за вашето семейство по доста способи, защото те предизвикват отговорността у децата, оказват помощ за понижаване на тревогата, оферират другарство и привъзаност, а при положение, че имате куче ви предизвикват да спортувате тъй като би трябвало да ги разхождате. Те обаче носят огромна отговорност, защото би трябвало да полагате грижи за тях, с цел да им осигурите комфорт.

Защо е значимо вашият домакински любим да има личен дом?

Първо би трябвало да запомните, че домашните любимци не са хора. Всяко животно има разнообразни потребности. Като притежател на вашия домакински любим,трябва да се уверите, че отговаряте на техните потребности.

Йерархията и територията са значими за кучетата, заради което те ценят водачеството и личното си пространство. От своя страна котките са нормално самостоятелни и също се радват да имат лично пространство.

Като цяло зоните за домашни животни, като къщи или кревати, им позволязават да имат безвредно пространство, където да се усещат удобно, предпазено и умерено. Освен това им обезпечава нужния комфорт за отмора и се защищават от студа или жегата.

Както и ние по този начин и домашните любимци би трябвало да имат лично пространство за отмора, сън и предпазване на играчките си.

Също по този начин, домашните любимци би трябвало да имат лично легло, с цел да се предотврати разпространяването на заболявания, като да вземем за пример акари балхи и други Испанското общество по детска клинична имунология и алергология показва, че алергените от кучета и котки остават във въздуха за дълго време и се намират основно в изпражненията им.

За да избегнете разпространяването на тези алергени, домашните любомци не би трябвало да спят в едно легло с хората и те също би трябвало да се къпят постоянно. По същия метод би трябвало да почиствате дома си усърдно, в случай че имате домакински любим.

Идеи за къщурка или ъгъл

С възходящата известност на домашните животни доста неща станаха доста скъпи. Ако се замислите обаче, можете да извършите красиво, автентично и копакно място за вашият другар.

Независимо какво сте избрали да извършите, не забравяйте да разположите къщата в комфортна за него и за вас зона, която не е изложена на несъразмерна топлота и мраз. Можете да го държите на място във вашия дом, което ще му разреши да бъде до фамилията ви и да се усеща част от ежедневните действия.

  • Триъгълна форма

Можете да извършите къща с форма на триъгълник, което е доста добър вид за котки. Просто просто ще ви трябват два дървени правоъгълника и един квадрат. Квадратът ще бъде основата и би трябвало да съедините двата правоъгълника, с цел да оформите триъгълника на покрива.

За задачата направете прорез със същия размер на една и също място в двата правоъгълника. След това съединете двете части, с цел да оформите триъгълника.

След това залепете триъгълника към квадратната основа. За да бъде оптимално за котки.

  • Със остаряло палто или пуловер

Много е елементарно да употребявате палто или пуловер, с цел да извършите къща за домашни любимци. Тази концепция ви разрешава също да рециклирате остарели облекла! Тъй като облеклата са пропити от вашия мирис, вашият домакински любим сигурно ще го хареса.

Просто вземете възглавница или някакъв тип подплата, която може да намерите в множеството тъкани и облекла.

След това просто натъпчете възглавницата през необятната част  и  зашиийте. След това напълнете ръкавите и ги съединете във форамата на кръг следвайки ръба. За да го извършите по- постоянен можете да зашиете или залепите ракавите на възглавницата.

  • Със палети

Палетът е рамка от дърво, която се употребява по складовете. Може да ги намерите съвсем на всякаде.

Те са доста функционални, тъй като са завършени като дъски за легло. Използвайте няколко пирона и мощно лепило за дърво, с цел да съберете няколко и да извършите красива мебел.

След това нарисувайте името на вашия любим върху дървото, с цел да украсите къщата. Оформете дребни чекмеджета с пролуки в структурата, с цел да съхранявате движимостите на вашия домакински любим.

  • Със остарели гуми

Гумите са един от най- замърсяващите детайли и лишава доста време да да се рециклират. Може обаче да употребявате старите си гуми като ги извършите ъгъл за домашните си любимци. Ще наподобява ужасно, в случай че поставите комфортна възглавница вътре и я украсите добре.

Важно е да почиствате къщата на вашия домакински любим

След като приключите с изработката на кащата, би трябвало да знаете, че работата не свършва дотук. Не забравяйте, че ще се нуждаете от постоянна поддръжка. По същия метод е доста значимо да поддържате всичко чисто, да дезинфекцирате възглавниците и да перете постелките постоянно. По този метод ще избегнете неприятните миризми и развъждането на бактерии.

Инфо: https://steptohealth.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР