Създаденият по поредицата на Стивън Олтън "Мегалодон" - "Мега звяр",

...
Създаденият по поредицата на Стивън Олтън "Мегалодон" - "Мега звяр",
Коментари Харесай

Мега звяр задържа зрителския интерес

Създаденият по поредицата на Стивън Олтън "Мегалодон " - "Мега звяр ", продължава да е най-гледаният филм у нас, даже и след втория уикенд от премиерата му, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Филмът на Джон Търтълтауб с Джейсън Стейтъм в основната роля за огромен план, проучващ най-дълбоката точка на Земята и следствията от това, е гледан към този момент от 37 581 фенове и има 393 406 лв. доходи.

На второ място е премиерата от предишния уикенд - "Закрилникът 2 " с Дензъл Уошингтън в основната роля, продължение на кино лентата от 2014 година. Битката на Маккол против професионален палач е гледана от 7 790 фенове и има 76 681 лв. доходи за първите три дни по екраните у нас.

Трето място е за втората премиера от предишния уикенд - анимацията "Малки титани: В подготвеност! Филмът ". Познатата поредност от "Cartoon Network " от интервала 2003-2006 година, трансферирана върху огромния екран с петимата тийнейджъри-супергерои против маниакален изверг, е гледана от 9 044 фенове и има 68 789 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за "Мисия невъзможна: Разпад ". Екшънът в тримерен формат с Том Круз в основната роля, в който сътрудник Хънт още веднъж би трябвало да се оправи с напрегната обстановка във време, в което не може да се довери на никого, с изключение на на екипа си, е към този момент месец на екраните у нас и за това време е гледан от 67 507 фенове и има 752 214 лв. доходи.

Пета позиция в топ 10 е за анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". Историята в първата част, на която героите се опознаваха и се стигна до сватбата сред върколак и човек, във втората се развиваха качествата на дребния Денис, а в третата всички познати герои са на круиз из най-мрачните места на Атлантическия океан, притегля 134 346 фенове и регистрира 1 193 439 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

На шесто място е мюзикълът "Мама мия! Отново дружно ". Фееричното странствуване сред минало и настояще, снимано измежду пейзажите на Англия и Хърватия по звуците на песните на АВВА, е гледано от 61 442 фенове и има 556 767 лв. доходи за месец на екраните у нас.

На седмо място измежду най-гледаните филми е "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ", основан по облиците от книгата на А. А. Млин и Ъ. Х. Шепърд. Завръщането на порасналия Кристофър при приятелите от детството и осъзнаването на нещата, които са най-ценни в живота му, е гледано от 11 531 фенове и регистрира 98 236 лв. доходи за трите седмици у нас.

Осма позиция е за биографичната драма "Дрейф ". Пътуването на Тами и Ричард от Таити към Калифорния през 1983 година, трансформирало се в покруса след унищожителен вихър, е гледано от 24 125 фенове и има 187 939 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Девето място е за екшъна "Небостъргачът " с Дуейн Джонсън в основната роля. Спасяването на фамилията на експерта по сигурност Уил Форд от горяща постройка, в миг, в който Форд е основен обвинен за пожара, е гледано от 56 539 фенове и има 594 975 лв. доходи от билетите им за месец и половина на екраните у нас.

Десето място е за драмата "Тъмна заложба ", основана по първата от четирите книги на Александра Бракен. Случващото се с младата Руби, която попада в лагер след зараза, умъртвила съвсем всички деца, бягството й и търсенето на естествена среда за живот, е гледано към този момент от 12 523 фенове и регистрира 102 759 лв. доходи за трите седмици у нас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР