Създадена е цялостна организация във връзка с очакваното усложняване на

...
Създадена е цялостна организация във връзка с очакваното усложняване на
Коментари Харесай

Областният уравител: Вземаме мерки за действия при усложнена зимна обстановка в Пловдивско


„ Създадена е цялостна организация по отношение на предстоящото усложняване на зимната конюнктура на територията на Пловдивска област “. Това заяви регионалният шеф на област Пловдив доктор инж. Илия Зюмбилев след среща с ръководителите на Областно пътно ръководство,  ОД на МВР-Пловдив, Регионална дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”, бранш „ Пътна полиция “ и „ Електоразпределение ЮГ “.

Осигурено е почистването на републиканската и общинската пътна мрежа. Пътно-поддържащите компании разполагат с нужната техника, а настилките превантивно  се обработват с химически субстанции, сол и пясък, с цел да се понижат предпоставките за заледявания при рухване на температурите. С приоритет ще се почистват автомагистралите и най-натоварените посоки по първокласната и второкласната пътна мрежа.

От EVN обявиха, че сдружението е квалифицирано и подсигурява сигурността на електро и топлоподаването при рисково ниски температури на територията на Пловдивска област. Осигурени са спешни екипи за денонощни наряди с нужното техническо съоръжение. По искане на регионалния шеф бе основана е спомагателна съгласуваност на кметовете на общини с длъжностни лица на „ Електоразпределение ЮГ “. Целта е да имат директна връзка за навреме премахване на вероятно зародили повреди.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР