Създадена е организация, за да се облекчи максимално очакваният голям

...
Създадена е организация, за да се облекчи максимално очакваният голям
Коментари Харесай

Бойко Рановски: Създадена е организация за максимално облекчаване на очаквания засилен трафик

Създадена е организация, с цел да се облекчи оптимално предстоящият огромен трафик поради поредицата от почивни дни, заключи началникът на отдел „ Пътна полиция “ в Главната дирекция „ Национална полиция “ комисар Бойко Рановски, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Той посочи, че по график придвижването на товарните коли ще бъде лимитирано по главните пътища и автомагистралите след 16.00 часа в последния работен ден, и от 14.00 часа в последния почивен ден. Има подготвеност при засилен трафик, тази мярка да бъде въведена и в по-ранен час.

„ Мерките през днешния ден и на следващия ден, ще бъдат главно ориентирани към това да се подкрепя трафикът и не толкоз да се управляват водачите, само че в случай че има нападателни водачи и такива, които не се преценяват, ще се взема отношение от екипите на място. През останалите дни, обаче, ще има профилирани полицейски интервенции за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Техническите средства за надзор на скоростта ще бъдат оптимално натоварени и разпределени по цялата пътна мрежа, тъй че всеки, който си разрешава да нарушава разпоредбите, ще бъде глобен “, бе безапелационен комисар Рановски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР