Създадена е необходимата организация военнослужещите и цивилните служители от военните

...
Създадена е необходимата организация военнослужещите и цивилните служители от военните
Коментари Харесай

МО: Създадена е организация всички военнослужещи да могат да упражнят правото си на глас

Създадена е нужната организация военнослужещите и цивилните чиновници от военните формирования в страната, които извършват своите професионални отговорности в изборния ден, да могат да упражнят правото си на глас без да се нарушава осъществяването на войсковите отговорности, оповестяват от Министерството на защитата.

Командирите на военните формирования в страната ще провеждат ротация на дежурните длъжностни лица, с цел да могат искащите да упражнят правото си на глас на 4 април в съответната изборна секция , прецизират от военното ведомство.

Ще бъде обезпечена опция да гласоподават и военнослужещите от екипажа на минен ловджия „ Цибър “, които извършват задания в състава на Втората непрекъсната противоминна група на НАТО (SNMCMG2) отвън страната. Членовете на екипажа ще могат да упражнят правото си на глас в разкритата изборна секция в гр. Патра, Гърция.

Съгласно решенията на ЦИК за откриване на секции в чужбина военнослужещите, които извършват отговорности в задачи и интервенции отвън страната, ще имат опция да упражнят правото си на глас , акцентират от военното министерство.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР