Съюзът за стопанска инициатива заяви готовност да съдейства за намирането

...
Съюзът за стопанска инициатива заяви готовност да съдейства за намирането
Коментари Харесай

ССИ ще съдейства за намиране на работа на евакуираните от Украйна българи

Съюзът за стопанска самодейност съобщи подготвеност да спомага за намирането на работа на евакуираните от Украйна българи. От работодателската организация афишират и гореща линия за връзка, се споделя в писмо до президента и премиера.

Съюзът за стопанска самодейност стана първата работодателска организация, която се обърна към президента и държавното управление с подготвеност да спомага и в поддръжка на евакуираните от Украйна българи.

От Съюза обявиха желанието си в съдействие с отрасловите министри да ангажират своите мрежи от предприятия и браншови организации в търсене на трудова реализация за българите, евакуирани от Украйна.

Организацията дава на институциите директна линия за връзка, посредством която ще се реализира насочването на българските емигранти от Украйна според от техния професионален профил и подготовка.

Всички евакуирани от Украйна българи могат да се свържат с организацията посредством горещата линия на интернет страницата. Там те могат да изпращат информация за професионалния си опит, подготовка и умения и да декларират желанието си за намиране на работа, се споделя в известието.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР