Съюзът на свободните демократи оттегля подкрепата си за Български възход

...
Съюзът на свободните демократи оттегля подкрепата си за Български възход
Коментари Харесай

Партията на Софиянски оттегли подкрепата си за „Български възход“

" Съюзът на свободните демократи " отдръпва поддръжката си за " Български напредък " по отношение на идните избори за народни представители на 2 април 2023г., както заради неналичието на тактика, ясни хрумвания и вероятности от страна на досегашните ни сътрудници за развиването на страната, по този начин и във връзка с целите за работата на идващия парламент. Това излиза наяве от писмо до медиите, подписано от Радослав Кацаров, ръководител на партията, представен във Fakti.bg.

" Работихме дружно, само че не стигнахме до общо схващане за дясно консервативния модел и радикалните промени във формата на ръководство на страната, в това число слагане на въпроса и начало на диалозите за приемане на нова конституция и избор на Велико народно събрание. Заявяваме, че се отдръпваме, заради неналичието на идея от страна на Български напредък за трайно съдействие и общи позиции във връзка с построяването на дълготраен, дълготраен, съвременен закостенял план, а не поради разлики в подредбата на листи и присъединяване в тях. Това за Политическа партия ССД не е същностен проблем на обществено-политическия живот в страната ", пишат още хората на учредената от Стефан Софиянски партия.

Както и Вътрешна македонска революционна организация, ССД няма да взе участие директно в тези парламентарни избори, само че приканват симпатизантите си да поддържат претендентите за народни представители на политически обединения, които имат силата и волята за смяна на днешното статукво, което се дължи на всички държавни управления от 2007 година насам, закотвили страната ни като най-бедна и корумпирана страна в Европейски Съюз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР