Съюзът на свободните демократи оттегля подкрепата си за Български възход. На

...
Съюзът на свободните демократи оттегля подкрепата си за Български възход. На
Коментари Харесай

Партията на Софиянски оттегли подкрепата си и от Български възход

Съюзът на свободните демократи отдръпва поддръжката си за " Български напредък ". На идните избори за народни представители на 2 април 2023г. партията на Стефан Софиянски Политическа партия ССД няма да поддържа партията на Стефан Янев Политическа партия " Български напредък ". Липса на цели, ясни хрумвания и вероятности за идващия парламент, както и липса на идея за трайно съдействие и общи позиции във връзка с дълготраен и съвременен закостенял план, а не поради разлики в подредбата на листи и присъединяване в тях, показват като аргументи от партията на Софиянски.

От Политическа партия ССД няма да вземат участие директно в тези парламентарни избори.

Припомняме, че " Съюз на свободните демократи " и " Български напредък " съглашение за политическо съдействие за предходните парламентарните избори през октомври 2022г., а за постоянните избори през 2021 година ССД влязоха в коалиция със Съюза на комунистите, съглашението обаче от някогашния ръководител на партията Стефан Софиянски , който го дефинира като неточност.
 Софиянски реставрира монархията
Софиянски реставрира монархията

Сула напомня една остаряла смешка: в случай че някой каже: " аз съм реакционер ", това към този момент е задоволително съображение да се усъмним, че е такъв
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР