Съюзът на българските журналисти връчи годишните си награди за творчески

...
Съюзът на българските журналисти връчи годишните си награди за творчески
Коментари Харесай

БНТ с три награди от Съюза на българските журналисти

Съюзът на българските публицисти връчи годишните си награди за креативен достижения. Българската национална телевизия получи три оценки.

В категорията млад публицист бяха наградени репортерите Александър Марков и Айше Сали, а " Златно перо " за операторско майсторство получи Владимир Богдански.

Александър Марков и Владимир Богдански са отличени за работата им в горещи точки в Украйна, както и за кино лентата “Войната в Украйна. Началото ”. Айше Сали - за репортажите й по настоящи тематики.

" Благодаря на Съюз на българските журналисти, и на Българска национална телевизия, че продължава да ни обезпечава опция на мен на теб и на всички да отразяваме исторически моменти на исторически места. Тази премия е за работа ни в Украйна в Мариупол, когато стартира войната в Украйна и Българска национална телевизия беше едан от дребното европейски малките екрани, която отрази онлайн започването на тази война. Войната в Украйна е следващият чудноват епизод от нашата история, само че за мен, за Робър Вецов и за Влади Богдански беше исторически миг ", сподели Александър Марков.







Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР