Сайтът на Министерството на регионалното развитие е блокиран от хакерска

...
Сайтът на Министерството на регионалното развитие е блокиран от хакерска
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК: Анонимните гневни на министърката на Радев Виолета Комитова - сринаха сайта на регионалното ведомство

Сайтът на Министерството на районното развиване е блокиран от хакерска група, която твърди, че е част от " Анонимните България ", видя ПИК. Сайтът беше нападнат 20.00 часа довечера, като знак на противоречие със служебната министърка на Румен - Виолета Комитова, която тази заран съобщи, че протестиращите пред Министерство на регионалното развитие или не са служащи, или не знае от кои компании са. " Не сме сигурни дали са получавали или не заплати. Поради тази причина няма да беседвам повече с медиатори. Това до нищо не води ", разгласи Комитова.

Изказването на районната министърка на Румен явно е вбесило хакерската група на " Анонимните България ".
свързани новини14735преди 8 часа49721на 08.10.2021
" Ние застваме зад всички протестиращи жители и техните претенции да си получат заплатите!

Осъждаме този акт. В знак за поддръжката ни към всички жители които са на открито по улиците, ние ще създадем първо предизвестие, като на (09.10.21 - Събота) в 20:00, ще нападаме и блокираме на Министерство на районното развиване (mrrb.bg) до 21:00.

Това е единствено предизвестие, офанзивите ще продължат до момента в който Виолета Комитова не насочи опрощение към всички протестиращи по отношение на дължимите им заплати ", настояват в известие до медиите хакери, които се показват за част от " Анонимните България ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР