Сайтът Флагман.бг показа уникални снимки преди грандиозната метаморфоза на гримьора

...
Сайтът Флагман.бг показа уникални снимки преди грандиозната метаморфоза на гримьора
Коментари Харесай

Вижте Кулагин преди интервенциите

Сайтът Флагман.бг сподели неповторими фотоси преди грандиозната трансформация на гримьора на звездите и вицепрезидент на Къщата на "Вип Брадър " Валентин Кулагин. Негов другар от детството в Хасково изпратил фотосите, на които ексцентричността на Кулагин към момента не се е посочила на бял свят. В предишното Кулагин бил напълно елементарен млад мъж, освен упражнявал във фитнеса, само че даже бил много разпален бодибилдър. "Това е Вальо преди интервенциите си, когато беше естествен мъж, а не настоящия гей. Той постоянно тренираше, с цел да поддържа мъжествена форма ", сподели пред наш кореспондент аверът на Кулагин.

Валентин Кулагин като дребен в живял и учил в родния град Хасково, имал доста другари и излизал и с девойки. Първата му работа била в локален ресторант в студена кухня, преди доста години, несъмнено.

"Последно, като се видяхме, той спазваше диети за намаляване, с цел да придобие настоящето си женско тяло. Искаше с нещо да изпъкне, да се откроява и реализира задачата си. Един съветски предприемач го издигна до това равнище, много могъщ и богат. Той е притежател и на някакъв огромен салон за хубост в Москва и Вальо отпътува за известно време там. Когато се върна, към този момент беше с концепцията да учи в София фешън дизайн ", изяснява източникът на Флагман. Валентин към този момент бил твърдо решил да тръгне по настоящия си път и почнал. "Като се върна от Москва, не беше тъкмо в този тип, тъй като се изискват повече години, до момента в който се докара до това положение. Но мисля че там руснакът му заплати да се подложи на процедури за намаляване, тъй като се върна много изменен в това отношение. Върна се с доста огромно самочувствие и разполагаше с доста пари. Смени си компанията, приятелите и въобще целия си метод на живот ", сподели още приятелят на Валентин Кулагин от детството.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР