Съвсем заслужено Пловдив бе класиран от туристическия сайт European Best

...
Съвсем заслужено Пловдив бе класиран от туристическия сайт European Best
Коментари Харесай

Емблематични сгради и паметници на културата в Пловдив попадат в интерактивно входно ниво

Съвсем справедливо Пловдив бе класиран от туристическия уебсайт European Best Destinations преди всичко като най-хубава културна дестинация в Европа за 2022. За всички нас, непрекъснатите поданици на града, Пловдив е доста повече и с боязън се завръщаме от летните завършения към града. Въпреки че топлото време тук продължава до късна есен, с настъпването на месец септември, празника на Съединението и първия образователен ден градът осезаемо се връща в работен темп.
Прочетете още
За да не се отдаваме на носталгични мисли по лятото, от първия търговски център под тепетата сътвориха игра, с която да си напомним магията на обичания град. Сайтът повежда на разходка, сплотяваща 10 културно-исторически забележителности като Регионалния етнографски музей, Къща Клианти, Статуята на Мильо Глухия, Фонтана на Деметра и Балабановата къща, като за всеки обект задава въпрос. За да получиш достъп до въпроса, е нужно, до момента в който си на местоположението, да заснемеш и качиш в платформата фотография на обекта. Изкуствен разсъдък разпознава на кой от обектите се намираш и зарежда въпроса за този обект.

Освен че ще демонстрираш познания или научиш нови любопитни обстоятелства за Пловдив, обикаляйки града, ще можеш да се вдъхновиш от новите му есенни цветове. В допълнение, от първия търговски център са подготвили и награди за най-любознателните почитатели на Пловдив. Двадесет от далите отговор правилно на най-малко 5 от въпросите ще завоюват GiftCard на стойност 50 лева за извършване на покупки в комерсиалния център, а 10 от далите отговор правилно на всички 10 въпроса – GiftCard на стойност 100 лева

За да се впуснеш в приключението, ти трябват комфортни обувки, мобилно устройство с камера и достъп до интернет, а платформата на играта се зарежда от.

С наименованието на акцията „ Входно равнище “ молът желае да развълнува всички сегашни, бъдещи или пък някогашни възпитаници, като им напомни тръпката от първия образователен ден. Имаш време до 15 септември да се разходиш из Пловдив, до момента в който се забавляваш на vhodnonivo.mallplovdiv.bg, и да влезеш назад в звук с града за новия сезон.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР