Съвсем скоро в Германия ще се появят голямо количество употребявани

...
Съвсем скоро в Германия ще се появят голямо количество употребявани
Коментари Харесай

Евтини дизели от Германия идват в БГ

Съвсем скоро в Германия ще се появят огромно количество използвани дизелови коли, които ще се продават на доста ниски цени. Това ще докара до усилване на вноса у нас на коли "втора ръка " от Германия.

Работата е там, че през последните месеци в Германия се случиха няколко знакови събития. Първо, държавното управление готви огромно отзоваване на дизелови коли, които подлежат на доработка, с цел да дават отговор на стандарта Euro 6.

Кампанията ще стартира от септември тази година, като за нея ще бъдат изхарчени 12 млн. евро. Не всички дизели обаче подлежат на доработка. Останалите просто ще бъдат оповестени за обмен и ще се изнесат в страни като нашата.

Първи, строгите ограничения във връзка с "мръсните " дизели ще бъдат приложени в Мюнхен. Там, градската администрация е с желание да забрани на коли, неотговарящи на стандарта Euro 6 да се движат по улиците на града.

Освен това, немският авто клуб ADAC, който от дълго време е потвърден престиж в Германия, прикани всички германци да не купуват нови дизелови коли до момента в който в страната не влязат в действие новите еко правила Euro 6D.

Така че в дилърските центрове за нови коли в Германия могат да останат много нови дизелови коли, неотговарящи на новите стандарти, които също да попаднат на нашия пазар. Известно е, че у нас за коли втора ръка към момента не важат строгите европейски еко правила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР