Съвсем скоро ще започне вторият сезон на Ергенът, където пианистът

...
Съвсем скоро ще започне вторият сезон на Ергенът, където пианистът
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето кои са участничките в "Ергенът" 2!

Съвсем скоро ще стартира вторият сезон на " Ергенът ", където пианистът Евгени Генчев ще си търси " мома ". Сред кандидатките за сърцето му са 25 участнички, доста разнообразни една от друга, както образно, по този начин и личностно.



Тези девойки от фотосите са първите, които ви демонстрираме и които ще се изправят в борба за успеха. По-популярните от тях са чалга дивата Джия, за която знаем, че изрично няма да бъде победителка в предаването. Победата обаче няма да отнесе и другата видна персона - Айлин Бобева, която е модел, състезател и инфлуенсър.



В Бодрум, Турция, 25-те дами са дали всичко от себе си, с цел да омаят известния пианист, само че не са липсвали и дивите кавги от първия сезон. Помним, че тогава рускинята Виктория Капитонова едвам не изяде Алекс Гърдева с парцалите, само че след това стана ясно, че ролята на жертва на Гърдева е била режисирана.



Чудим се коя ли ще влезе в нейните обувки в идния сезон и дали още веднъж нея ще хареса Евгени, както стана тогава с Виктор Стоянов. Едно е несъмнено и това е, че за разлика от Виктор, който не се събра с никоя от формата, то новият Ерген си потегля от него влюбен и с годеница.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР