Съвременното текстилно производство бележи началото си с Първата индустриална революция.

...
Съвременното текстилно производство бележи началото си с Първата индустриална революция.
Коментари Харесай

Внушителни и изпълнени с технологии – машините за текстилно производство

Съвременното текстилно произвеждане бележи началото си с Първата индустриална гражданска война. Само за няколко десетилетия, в края на 18-и и първата половина на 19 в., манифактурното произвеждане е изместено от индустриалните процеси. Създадени са големи машини, обработващи невъзможни до този миг количества суровина. Само десетилетия по-късно са внедрени конвейерните линии и всеобщото произвеждане. Каква обаче е обстановката през днешния ден?

Внушителни и изпълнени с технологии. Такива са актуалните машини за текстилно произвеждане. Дигитализацията, софтуерът, материалите от последно потомство, триизмерните технологии и доста други към този момент са трайно внедрени. Доказателство за това ще бъдат огромните, новаторски и многофункционални машини, демонстрирани по време на ТМТ Експо 2019 – българското текстилно ревю. Изключителен фокус ще бъде подложен върху принтерите – по този начин необятно внедрени в промишлеността.

От 25 до 27 септември форумът ще събере в Интер Експо Център експерти от България и чужбина. Те ще споделят опит и хрумвания, ще се срещнат с машините, технологиите от последно потомство и трендовете и ще „ сверят часовниците си “ в блян да развиват бизнеса. Допълнителна стойност внася паралелното осъществяване на ТМТ Експо с ревюто COPIS, отдадено на печатната и рекламната промишленост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР