Съвременните кредитни отношения са устроени така, че да служат само

...
Съвременните кредитни отношения са устроени така, че да служат само
Коментари Харесай

Путин: Страните от “златния милиард” експлоатират целия останал свят

Съвременните кредитни връзки са устроени по този начин, че да служат единствено на ползите на страните от „ златния милиард “, сподели Владимир Путин на интернационалната парламентарна конференция „ Русия – Латинска Америка “.

“Този “златен милиард ", по-точно водачите на страните от " Златния милиард " - те експлоатират съвсем всички останали страни в света. Те злоупотребяват със своето състояние - софтуерно, осведомително, финансово ", сподели президентът.

Както акцентира президентът, интернационалните финансови институции са устроени по подобен метод, че са неизгодни за никого, с изключение на за „ златния милиард “.

Русия от своя страна е подготвена да открива връзки със страните от Латинска Америка на двустранна основа и в границите на интернационалните структури. Москва се застъпва за това страните от района в своето единение и разнообразие да бъдат мощни, самостоятелни и сполучливи.

Президентът добави, че Русия ще способства за установяването на връзки сред страните от Латинска Америка и ЕАИС сравнявайки подходи по настоящи въпроси на комерсиалната политика, тарифното контролиране, стимулирането на вложенията и прехвърлянето на технологии.

Първата парламентарна конференция " Русия - Латинска Америка " ще продължи до понеделник, като в нея вземат участие представители на повече от половината страни от Латинска Америка.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР