Съвместното гледане на порно и неприлични разговори ще помогнат бързо

...
Съвместното гледане на порно и неприлични разговори ще помогнат бързо
Коментари Харесай

Сексолог съветва двойките да гледат заедно порно и да си говорят мръсотии

Съвместното гледане на порно и неприлични диалози ще оказват помощ бързо да доставите наслаждение на колегата и да ускорите постигането на оргазъм, написа английската сексоложка Трейси Кокс в авторската колонка за Daily Mail.
Кокс акцентира, че в случаите, когато човек не желае фамилиарност заради стрес, отмалялост или краткотрайно намаляване на либидото, той има право да откаже на колегата си. Въпреки това, в случай че заетостта и нежеланието да отделяте доста време за любовни игри са спънка за полов контакт, бързият секс може да бъде излаз от обстановката.
Секстингът /б.р. виртуално другарство, което включва изпращане на фотоси, клипчета, известия от полов характер/ на обяд няма да изисква доста старания, само че ще ви накара да мислите за плануваната фамилиарност до вечерта. От своя страна интимните докосвания и буйните целувки по пътя към дома единствено ще усилят възбудата, а процесът на полов контакт няма да отнеме доста време. Според сексолога, гледането на филми за възрастни дружно, както и неприличните диалози и мощните стенания по време на фамилиарност ще оказват помощ за възстановяване на качеството на бързия секс. Стенанията са свързани с сластен и сексуален секс. Да ги чуеш от дълготраен сътрудник е сладко увещание, че той към момента те намира за секси.
Също по този начин, както означи Кокс, спомагателното стимулиране на ерогенните зони, мастурбацията в наличието на сътрудник и потреблението на играчки за възрастни ще оказват помощ за ускорение на постигането на оргазъм.
В умозаключение експертът предложи на сътрудниците да тестват нови пози по време на бърз секс, за предпочитане такива, които обезпечават допустимо най-дълбоко навлизане - това също ще форсира кулминационната точка.
Ако сте правили секс в една и съща позиция " от епохи ", смяната в позицията ще ви даде мощ и ще ускори чувствеността. Освен това има доказателства, че мъжете доближават оргазъм по-бързо, когато вършат секс в кучешката поза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР