Съвместно заседание на Надзорния и Управителния съвет на Левски ще

...
Съвместно заседание на Надзорния и Управителния съвет на Левски ще
Коментари Харесай

Шефовете на Левски се събират за важна среща

Съвместно съвещание на Надзорния и Управителния съвет на Левски ще се организира след мача с Пирин, оповестява " Мач Телеграф ".

Причината е, че в паузата нa " Герена " пропуснаха една колекция поради персонални задължения на част от клубните шефове. Те си откраднаха 3-4 дни за отмора, откакто през лятото нямаха време за почивка. Първо " сините " трябваше да назначат нов треньор, а по-късно бяха съвсем неразделно до Николай Костов и играчите. След това на " Герена " влязоха в режим " Европа ".

Очаква се да бъдат обсъждани въпросите към подновяването на договорите. Oт тях значително ще зависи и зимната селекция на отбора. Със сигурност Левски ще би трябвало да се укрепи съществено, в случай че не е успее да откри общ език с всички играчи, които от лятото може да станат свободни сътрудници. Както е известно, проблем номер 1 за " сините " в това отношение е обстановката с Краев, който се дърпа от предлагането, което му е направено.

Естествено, " сините " ще разискват и други належащи въпроси, които са свързани с клуба. В неделя един от шефовете Борислав Георгиев разкри, че сега тече проверка, чиято цел е да се види дали Левски ще може да предложи на хазната работещ модел за чистенето на задълженията, които има към нея.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР