Съвместните действия на руски парашутисти и украински военнослужещи от батальона

...
Съвместните действия на руски парашутисти и украински военнослужещи от батальона
Коментари Харесай

Русия: АЕЦ „Чернобил“ беше окупирана, за да предотвратим терористичен акт от украински националисти

Съвместните дейности на съветски парашутисти и украински военнослужещи от батальона за сигурност на АЕЦ за отбрана на централата са гаранция, че националистически формирования или други терористични организации няма да могат да се възползват от актуалната обстановка в страната, с цел да провеждат нуклеарна провокация. Това сподели представителят на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

Той означи, че съветските и украинските военни са се договорили взаимно да подсигуряват сигурността на енергоблоковете и саркофага на атомната електроцентрала в Чернобил. Според господин Конашенков радиоактивният декор в региона на атомната централа е естествен, личният състав на АЕЦ продължава да обслужва оборудванията си в естествен режим и да следи радиоактивната конюнктура.

Също по този начин, представител на Министерството на защитата приказва за интервенцията по завладяването на Змийския остров. Според него 82-ма украински бойци, които се предадоха непринудено, са дали автограф за отвод да вземат участие във военни дейности. В близко бъдеще те ще бъдат върнати при фамилиите си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР