Съветът на ЕС съобщи, че утре европейските вътрешни министри ще

...
Съветът на ЕС съобщи, че утре европейските вътрешни министри ще
Коментари Харесай

Съветът на ЕС ще заседава утре извънредно за осигуряване на хуманитарна помощ за Украйна

Съветът на Европейски Съюз заяви, че на следващия ден европейските вътрешни министри ще заседават изключително, с цел да обсъдят ситуацията в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1062
Дневният ред на съвещанието планува разглеждане на опциите за обезпечаване на страната на филантропична помощ. Очаква се министрите да вземат решения по въпроса за приема на бежанци.

В дневния ред са също въпросите за защитата на външните граници на Европейски Съюз и за налагане на ограничения в региона на визовата политика. Министрите ще обсъдят и отговора, който може да се наложи при положение на хибридни закани, се показва в известието, представено от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1062  Министър Нинова и работодатели разискаха последствията за българската стопанска система от глобите против Русия Министър Нинова и работодатели разискаха последствията за българската стопанска система от глобите против Русия  Макрон: Тази война ще се проточи и ние би трябвало да се подготвим за нея Макрон: Тази война ще се проточи и ние би трябвало да се подготвим за нея  Зам.-министър посреща украински бежанци на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак. Евакуираните описват за ужаса от гърмежите Зам.-министър посреща украински бежанци на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак. Евакуираните описват за ужаса от гърмежите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР