Саундтракът към “Замръзналото кралство 2 счупи рекорда за най-дълго задържалия

...
Саундтракът към “Замръзналото кралство 2 счупи рекорда за най-дълго задържалия
Коментари Харесай

Саундтракът към „Замръзналото кралство 2“ чупи рекорди

Саундтракът към “Замръзналото кралство 2 ” счупи върха за най-дълго задържалия се под номер 1 албум в класацията за саундтраци на Billboard, като записва 45-ата си непоследователна седмица на върха на влиятелната ранглиста.

Албумът, съпътстващ един от най-касовите филми на 2019 година, надвиши достижението на саундтрака към първата анимация “Замръзналото кралство ” от 2013 година, което се задържа 44 седмици под номер 1.

Саундтракът „ Замръзналото кралство 2 “ осъществя над 1.3 милиона разпродадени копия единствено в Съединени американски щати по данни на Nielsen Music/MRC Data. Албумът е със специфичното присъединяване на звездите Кристен Бел, Джош Гад, Джонатан Гроф, Идина Мензел и други.

“Музиката е неизменима част от ДНК-то на “Замръзналото кралство ”, споделя режисьорът на лентата Крис Бък. “Не бихме могли да си представим “Замръзналото кралство 2 ” без песните. Те обезпечават толкоз богато и прочувствено схващане на света и облиците в него, и с помощта на невероятната музика успяхме в действителност да задълбочим и разтеглим тази история ”.

“Песните и инструменталите в “Замръзналото кралство 2 ” са отражение на израстването на героите и на развиването на тяхната история “, прибавя Дженифър Лий, която също е режисьор на кино лентата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР