Саудитската инвазия за световни футболни звезди продължава и очевидно няма

...
Саудитската инвазия за световни футболни звезди продължава и очевидно няма
Коментари Харесай

Саудитците нямат спирка - и на Канте е предложен многомилионен договор

Саудитската инвазия за международни футболни звезди продължава и явно няма никакво желание да спре. Халфът на Челси Н’Голо Канте е следващият известен състезател, на който е препоръчана многомилионна оферта от Саудитска Арабия, оповестява Фабрицио Романо.

Италианският публицист уведомява, че саудитски емисари на Ал-Итихад и Ал-Насър са в Лондон и договарят с френския полузащитник. Офертата за заплатата на Канте може да доближи 100 млн. евро, в това число имиджовите права и комерсиалните покупко-продажби.

Договорът на 32-годишния футболист с Челси изтича през лятото и е допустимо той да бъде изкушен от саудитските пари. Все отново обаче до момента Канте изявяваше предпочитание да продължи договора си със “сините ” от Лондон.

Световният първенец с Франция от 2018 година е следващата звезда на международния футбол, чието име се свързва с елитния шампионат на Саудитска Арабия. Там към този момент играе Кристиано Роналдо, който играе в Ал-Насър, чака се Карим Бензема скоро да подпище с Ал-Итихад, а Лео Меси интензивно се свързва с трансфер в Ал-Хилал.
 Властите в Саудитска Арабия договарят общо с 10 огромни звезди на международния футбол Властите в Саудитска Арабия договарят общо с 10 огромни звезди на международния футбол
Говори се, че имена като Лука Модрич, Серхио Рамос, Юго Лорис, Жорди Алба, Серхио Бускетс, Роберто Фирмино и Ангел Ди Мария също може да заиграят в саудитското шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР