Саудитска Арабия заяви в петък, че на служителите ще бъде

...
Саудитска Арабия заяви в петък, че на служителите ще бъде
Коментари Харесай

Само ваксинираните ще имат право на труд в Саудитска Арабия

Саудитска Арабия съобщи в петък, че на чиновниците ще бъде разрешено да се връщат на работното си място единствено откакто бъдат имунизирани против COVID-19, оповестява AFP, представени от БГНЕС.

Ваксинацията ще се трансформира в " наложително изискване " за директното завръщане на чиновниците от обществения и частния бранш, се споделя в изказване на министерството на човешките запаси и общественото развиване. От там приканват служащите да " стартират процеса ", с цел да получат ваксина. Министерството на здравеопазването съобщи, че досега са приложени над 10 милиона дози ваксина против ковид в страна с население от над 34 милиона.

Кралството е отчело повече от 423 000 коронавирусни инфекции и повече от 7 000 смъртни случая от COVID-19 от началото на пандемията. В неделя държавното управление съобщи, че ще разреши на жителите, ваксинирани против COVID-19, да пътуват в чужбина от 17 май.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Общите разноски по света за ваксини срещу COVID-19 ще достиг...

Министерството на вътрешните работи съобщи, че три категории хора ще бъдат считани за ваксинирани - тези, които са получили две дози от коронавирусната ваксина; тези, които са получили единична доза минимум 14 дни преди пътуването, и хората, които са се възстановили от инфекцията в границите на предходните шест месеци. Миналият месец Саудитска Арабия позволи единствено на хора, ваксинирани против ковид, да правят поклонение от началото на свещения за мюсюлманите месец Рамадан.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР