Сътрудничеството на Rabanne H&M съчетава футуристичен дизайн с новаторско майсторство,

...
Сътрудничеството на Rabanne H&M съчетава футуристичен дизайн с новаторско майсторство,
Коментари Харесай

RABANNE И H&M представят

Сътрудничеството на Rabanne H&M съчетава футуристичен дизайн с новаторско майсторство, а сбирката се основава на емблематичните творения от 60-те години на Paco Rabanne, пресъздадени от креативния шеф Julien Dossena. Колекцията на Rabanne H&M придвижва революционния жанр, отдаден на празненство визиите, в ново измерение, съчетавайки емблематични и блестящи пайети с леко спортно облекло и елегантна кройка. Обхващайки дамско и мъжко облекло, аксесоари и фон за дома, сбирката ще бъде налична в определени магазини по целия свят и онлайн на hm.com на 9 ноември 2023 година

Ключовите модели за дами са въодушевени от архивите на марката и актуалните класики – железни мрежести сетове от две елементи, огледална рокля с пайети, сантиментална рокля от шифон, украсена с кристали, и рокля от трико с леопардов десен. Сребристият костюм и металният топ за мъжете притеглят вниманието, дружно с комфортните дрехи за всекидневието. В аксесоарите актуалните усещания на емблематичните пайети и чанти от железна мрежа на Rabanne допълват ботуши в западен жанр и чехли за басейн с пайети. Междувременно капсулната сбирка на H&M HOME съчетава внушителни железни мебели със скулптурни аксесоари.

Колекцията е направена от висококачествени тъкани – първокласна кожа и вълна, които се появяват в аксесоари, връхни облекла, костюми и плетива. За първи път както за H&M, по този начин и за Rabanne, емблематичните железни мрежести модели включват както рециклиран, по този начин и стандартен метал, резултат от месеци на разработка. Бродериите и украшенията върху част от моделите са направени от рециклирани PET пайети и кристали от рециклирано стъкло.

Под наем

Подбран подбор от сбирката ще се предлага чартърен, включващ избрани модели в извънредни цветове. Тези продукти ще бъдат налични в определени магазини в Амстердам, Антверпен, Берлин, Лондон и Стокхолм. H&M започва своята услуга за отдаване чартърен през 2019 година със селекция от дрехи за мотиви от минали сбирки във водещия си магазин в Стокхолм. Оттогава надгради самодейността за отдаване чартърен, обхващаща елегантни дрехи, ежедневни модели и аксесоари от разнообразни сбирки.

За дизайнерските колаборации на H&M

H&M е пионер, когато става въпрос за фешън съдействие, стартирайки своята серия дизайнерски колаборации в партньорство с починалия Karl Lagerfeld през ноември 2004 година Оттогава си партнира с някои от най-големите имена в промишлеността, в това число Versace, Comme des Garçons, Balmain, Maison Margiela, Stella McCartney и неотдавна Mugler, с цел да предложат сбирки с лимитирани издания, които вършат висшата мода по-достъпна.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР