Състоянието на певицата се оценява на почти 250 млн. долара

...
Състоянието на певицата се оценява на почти 250 млн. долара
Коментари Харесай

Кой ще наследи милионите на Тина Търнър

Състоянието на певицата се прави оценка на съвсем 250 млн. $

Тина Търнър е един от най-продаваните звукозаписни реализатори на всички времен, като през кариерата си е продала към 200 млн. записи по целия свят.

Иконата на рок музиката умря на 24 май 2023 година и мнозина се чудят кой ще наследи нейното имение и благосъстояние.

Състоянието на певицата се прави оценка на съвсем 250 млн. $. За момента към момента наследството на певицата не е разкрито пред необятната общност, само че се чака, че брачният партньор, децата и най-близкото семейство ще наследят имението и цялото ѝ благосъстояние.

Тина Търнър и брачният партньор й купиха парцели в Швейцария за 76 млн. $ с концепцията да имат „ леговище през уикенда “. Певицата се сбогува с Америка преди десетилетия, когато стартира да се среща с дългогодишния си сътрудник и по-късно брачен партньор Ервин Бах.

След като години наред живееше в чужбина, тя най-сетне се омъжи за него през 2013 година и даже се отхвърли от американското си поданство, написа уеб сайтът „ Бизнес новините “.

Търнър умря в дома си покрай Цюрих в Швейцария, страната, в която живееше дълго време, след дълго боледуване.

Нейният дом в Кюснахт е мястото, където тя прекара последните си мигове – само че това не беше единственото й владеене в европейската страна. Преди към две години, в устрема си да разширят портфолиото си, Търнър и Бах похарчиха колосалните 76 млн. $ за крайбрежен парцел с 10 здания с аспект към езерото Цюрих.

Швейцарските вести разкриват, че тенис звездата Роджър Федерер е обмислял закупуването на парцела в един миг, преди да се откри в различен дом в същия окръг отвън Цюрих.

Съпругът на 82-годишната певица, родом от Германия, сподели, че този ход е изработен, откакто и двамата са получили швейцарско поданство.

„ Ние се усещаме доста удобно в Швейцария “, сподели Бах. „ Поради пандемията и последствията от нея ние – както доста други швейцарци – за жалост се въздържаме от пътувания. “

Имотът включва частно езерце, поток, плувен басейн и палуба за лодки.

Години наред двамата наемат къща, известна като Шато Алгонкин, отвън Цюрих, до момента в който получат поданството си в страната. Швейцарският закон отбелязва, че нерезидентите не могат да купуват земя в страната, като има строги ограничавания за чужденците, които желаят да купуват парцели.

Във възобновен клип от изявление, което Търнър направи с починалия Лари Кинг през 1997 година, тя разкри, че една от главните аргументи да напусне Съединените щати се дължи на славата й.

„ Напуснах Америка, тъй като триумфът ми беше в друга страна и гаджето ми беше в друга страна “, сподели Търнър.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР