Състоянието на най-великия футболист в историята - Пеле, се е

...
Състоянието на най-великия футболист в историята - Пеле, се е
Коментари Харесай

В Бразилия вече се молят за Пеле

Състоянието на най-великия футболист в историята - Пеле, се е влошило сериозно, заяви в. " Дейли Мейл ". Преди дни 82-годишният бразилец постъпи още веднъж в болница " Алберт Айнщайн ", където към този момент бе подложен на химиотерапия за рак на дебелото черво през септември м.г.. Сега обаче са се получили затруднения от болестта.

От болничното заведение настояват, че положението на Пеле е устойчиво и той е лекуван от респираторна зараза. Бразилски медии обаче настояват, че главното му заболяване е към този момент в прекомерно напреднал етап. Според някои информации той е към този момент на палиативни грижи, каквито се поставят на пациенти с евентуално животозастрашаващи болести или положения в края на живота им.

В Бразилия към този момент насочат молебствия за здравето на Краля на футбола. Бившият му клуб " Сантос " излезе със известие: " Целият свят е с теб и ти желае най-хубавото. "

А френският национал Килиан Мбапе, който в последните години показва другарството си с Пеле, написа в " Туитър ": " Молете се за Краля! ".

Пеле е единственият футболист в историята на футбола, който е ставал три пъти международен първенец.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР