Състоянието на медицинската сестра, която беше намушкана, е стабилно. Това

...
Състоянието на медицинската сестра, която беше намушкана, е стабилно. Това
Коментари Харесай

Състоянието на намушканата медицинска сестра е стабилно

Състоянието на здравната сестра, която беше намушкана, е устойчиво. Това съобщи доктор Петър Герзилов, заместник-директор по здравната активност на УМБАЛ „ Царица Йоанна - ИСУЛ “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Няма заплаха за живота на пациентката. С оглед на претърпяната стресова обстановка и шока от през днешния ден ще се проведат съвещания с психолог, психиатър “, съобщи доктор Герзилов.

Той посочи, че потърпевшата към момента се намира в интензивно поделение. „ Още ден-два ще бъде в реанимация, след което пациентката ще бъде в отделението по хирургия “, сподели заместник-директорът на ИСУЛ.

Пострадалата е призната в болничното заведение в шоково положение предвид на напрежението и загубата на кръв от раните. „ Разговорите с нея бяха дотолкоз да можем да спасим живота ѝ и да обработим нейните 5 прободни рани. Трите, които са в региона на гръдния панер, са до ребрата. Там минават огромни кръвоносни съдове, които в случай че не бяха обработени, имаше заплаха за живота ѝ “, изясни доктор Герзилов.

Д-р Велислава Начкова, шеф на Спешното поделение на болница „ Царица Йоанна - ИСУЛ “, съобщи, че потърпевшата е постъпила в 15.30 часа през вчерашния ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР