Испания записа изразителна победа с 5:0 над Андора в Бадахос.

...
Испания записа изразителна победа с 5:0 над Андора в Бадахос.
Коментари Харесай

Испания отбеляза пет гола на Андора, Холанд записа хеттрик за Норвегия срещу Косово

Испания записа изразителна победа с 5:0 над Андора в Бадахос. " Ла Фурия " направи много опити със състава си, само че това не попречи да се разправи със своя противник.

Айосе Перес означи в дебюта си в 24-тата минута, а по-късно Микел Оярсабал се развихри през втората част с хеттрик в границите на 20 минути. Той се разписа в в 53-тата, 66-ата и 73-тата минута. Петият гол осъществя Феран Торес в 81-вата минута.

В друга контрола Норвегия се наложи над Косово с 3:0 в Осло.

Ерлинг Холанд осъществя хеттрик за триумфа. Той се разписа в 15-ата след изстрел с глава отблизо разстояние, а по-късно бе прецизен в 70-ата и 75-ата минута.

Дания надви над Швеция с 2:1 в Копенхаген. Пиер-Емил Хьойберг даде преднина на домакините още във втората минута на дуела след центриране на Кристиан Ериксен. Шведите изравниха седем минути по-късно след попадение на Александър Исак. В 82-ата минута датските футболисти имаха искания за дузпа за нарушаване против Йоаким Миеле в наказателното поле, само че такава не бе отсъдена.

Словакия победи Сан Марино с 4:0 в контролна среща, играна в Австрия. Томаш Риго в осмата и Томаш Суслов в десетата минута направиха резултата 2:0, а в 36-ата минута Лукаш Хараслин бе прецизен за 3:0. Крайното 4:0 оформи Давид Стрелец в 58-ата минута.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР