Състоянието на бившия италиански национал Джанлука Виали се влошава, съобщиха

...
Състоянието на бившия италиански национал Джанлука Виали се влошава, съобщиха
Коментари Харесай

Състоянието на Джанлука Виали се влоши

Състоянието на някогашния италиански национал Джанлука Виали се утежнява, оповестиха медии на Апенините и Острова. Легендата на " Сампдория ", " Ювентус " и " Челси " и " скуадра адзура " е в болница в Лондон, където се лекува от рак на панкреаса.

58-годишният Виали неотдавна се отдръпна от позицията си като административен директор италианския народен тим, с цел да се концентрира върху битката си с заболяването.

Той беше диагностициран с рак на панкреаса за първи път през 2017 година, преди да бъде да се възвърне през 2020-а. Ракът му се завърна през предходната година, а италианският вестник " Кориере каузи сера " твърди, че положението му се е влошило в последно време.

87-годишната майка на Виали Мария Тереза и брат му отлетяха за Лондон, с цел да го посетят в болница, защото той не може да се върне за Коледа.

В изказване предходната седмица Виали удостовери, че се отдръпва от позицията си в италианския тим, само че се надява, че това ще бъде единствено краткотрайно.

" В края на дълги и сложни договаряния с моя прелестен екип от онколози взех решение да се отдръпва, уповавам се краткотрайно, от моите сегашни и бъдещи професионални задължения. Целта е да употребявам всички душевен и физически сили, с цел да оказа помощ на тялото си да преодолее тази фаза на заболяването, тъй че да мога допустимо най-скоро да се изправя пред нови завършения и да ги споделя с всички вас ", сподели Виали, представен от таблоида " Сън ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР