Състезателката по естетическа гимнастика Рая Сръндева и каратистът Валентин Крумов

...
Състезателката по естетическа гимнастика Рая Сръндева и каратистът Валентин Крумов
Коментари Харесай

Двама състезатели си поделиха приза за Спортист на годината в Кюстендил

Състезателката по естетическа гимнастика Рая Сръндева и каратистът Валентин Крумов си поделиха първото място в класацията " Спортист на годината " в Кюстендил.

Двамата получиха еднакъв брой точки в анкетата, в която по традиция гласоподават локалните спортни публицисти.

Сръндева бе част от националния тим на България, който завоюва сребърен орден на Световното състезание за девойки в Грац, Австрия в края на ноември.

Крумов от своя страна завоюва бронзов орден при мъжете на кумите в категория кумите опън и завоюва отборната купа до 21 години на Европейското състезание по карате шотокан в Суботица, Сърбия през април, а през октомври на международното състезание в Карлови Вари Чехия той заслужи сребро при младежите до 21 години на кумите в категория до 78 кг и бронзово отличие при мъжете на кумите в отборната конкуренция.

Трето място в годишната ранглиста за най-хубав състезател в Кюстендил пък зае Ралица Михайлова от клуба по художествена гимнастика " Велбъжд ", който пък бе избран за най-хубав тим през годината.

Всички призьори в анкетата бяха наградени персонално от кмета на община Кюстендил Петър Паунов и ръководителят на Общинския съвет Иван Андонов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР