Съставите с най-добри флангови футболисти имат най-голям шанс да спечелят

...
Съставите с най-добри флангови футболисти имат най-голям шанс да спечелят
Коментари Харесай

Арсен Венгер: Отборите с най-добри флангови футболисти имат най-сериозни шансове да спечелят Мондиала

Съставите с най-хубави флангови футболисти имат максимален късмет да завоюват Световното състезание по футбол в Катар, съобщи някогашният управител на Арсенал - Арсен Венгер. Френският експерт разяснява мачовете досега от Мондиал 2022, отбелязвайки че тимовете се отбраняват добре в центъра.

" Фланговете се отварят много, тъй като тимовете затварят централната част. Това значи, че отборите с най-хубави крила и бекове имат най-сериозни шансове да завоюват Мондиал 2022. Вижда се, че играчите много мъчно пробиват през центъра. Защитната и халфовата линия са много близо една до друга и не оставят съвсем никакви шансове за нападателите на съперника ", съобщи Венгер, представен от Ройтерс.

В момента френският експерт работи в групата на ФИФА за механически проучвания.

Статистиката демонстрира, че на Световното състезание Катар полевите играчи комбинират много по-често с вратарите спрямо Мондиал 2018.

" Те в действителност стават като една съвременна част от отборите. Това значи, че играта с крайник и техническото равнище на вратарите са на много по-високо равнище ", сподели още Арсен Венгер.
 Меси: Опитът и възрастта ме карат да виждам на всичко по друг метод
Меси: Опитът и възрастта ме карат да виждам на всичко по друг метод

Аржентина е мощ, постоянно е измежду най-хубавите, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР