Съставите на Райо Валекано и Атлетик Билбао завършиха наравно 0:0

...
Съставите на Райо Валекано и Атлетик Билбао завършиха наравно 0:0
Коментари Харесай

Райо Валекано и Атлетик Билбао се занулиха

Съставите на Райо Валекано и Атлетик Билбао приключиха наедно 0:0 в мач от 24-ия кръг в шампионата на Испания по футбол.

Със извоюваната точка домакинът Райо задържа седмото си място във краткотрайното класиране в Ла Лига с 35 точки, само че към този момент четвърти дуел няма победа в шампионата.

Отборът на Атлетик Билбао към този момент е осми с 33 в своя актив и прекъсна серията си от три провали във всички шампионати.

Гостите приключиха дуела с човек по-малко поради директния червен картон на Ойхан Санджет в третата минута на добавеното време.

Серхио Камейо пропусна отлична опция да даде задатък на домакините в 25-ата минута на мача след удар отблизо разстояние, само че стреля вдясно от вратата на съперника.

Дани Вивиан пък не съумя да преодолее вратаря на домакините Столе Димитриевски в 32-ата минута, а малко по-късно Димитриевски отрази изстрел и на Ойхан Санджет.

Алваро Гарсия удари греда за домакините в 40-ата минута.

Футболистите на Атлетик Билбао бяха покрай попадение във втората минута на добавеното време след офанзива, приключена от Нико Уилямс, а минута по-късно Санджет бе изпъден от рефера за жестоко нарушаване.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР