Съставът на Лудогорец отстъпи пред тима на Цървена звезда с

...
Съставът на Лудогорец отстъпи пред тима на Цървена звезда с
Коментари Харесай

Цървена звезда изненада Лудогорец в Разград

Съставът на Лудогорец отстъпи пред отбора на Цървена звезда с 0:1 на своя стадион в мач от втрия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Единственото попадение бе дело на Канда, а Сисиньо бе изпъден в средата на второто полувреме за два жълти картона, първия от които много малоумен и изпросен.
Така първенците са с една точка след два дуела и заемат третото място, колкото има и четвъртия Мидтиланд. Спортинг Брага надигра датчаните с 3:1 и е на втора позиция с 4 точки, а Цървена звезда е водач с цялостен актив. Грандът от Белград завоюва първа победа в историята си в България. 
Треньорът Валдас Дамбраускас не може да разчита на Недялков, Ихинио Марин, Каули и Вандерсон. Колегата му Деян Станкович пък би трябвало да се оправя бившия вратар на Лудогорец Милан Борян, както и Дегенек, Драгович, Катай, Кръстичич и Гаич. 
През първата част нямаше чисти голови положения. Гостите имаха две положителни благоприятни условия за гол, само че не съумяха да се възползват. Бен бе открит чудесно от Родич, само че не уцели вратата, а удар на Диони не изненада Кахлина.
В края на първата част гостите от Белград претендираха за дузпа за игра с ръка в полето на Лудогорец. ВАР обаче сподели, че такава не би трябвало да бъде отсъждана, което бе последвано бурно неодобрение от страна на играчите на Цървена звезда.
До 60-ата минута на терена бе умерено, като само глупава постъпка на Сисиньо разпали леко пристрастеностите.
В 64-ата минута гостите от Белград поведоха в резултата. Родич центрира от левия фланг, Павков не съумя да уцели топката само че тя се върна към границата на наказателното поле, където връхлитащия Канда с мощен изстрел я прати във вратата на Лудогорец.
Още в идната офанзива българският отбор можеше да изравни резултата. Текпетей насочи мощен удар, който обаче разтресе напречната греда.
Лудогорец изпусна златен късмет десетина минути преди края. Бранител на Звезда върна неприятно топката към вратаря, а влезлият като запаса Чибота я взе, излъга вратаря и стреля, само че ударът му мина на сантиметри от гредата.
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР