Състав на Окръжния съд в Хасково потвърди мярката за неотклонение

...
Състав на Окръжния съд в Хасково потвърди мярката за неотклонение
Коментари Харесай

Съдът в Хасково потвърди ареста на тийнейджър, обвинен в трафик на мигранти

Състав на Окръжния съд в Хасково удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Д. В. (19 г.), упрекнат в противозаконното подкрепяне на непознати жители да преминат през страната, оповестиха от Съдебната палата.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1257
Тийнейджърът е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 26 юли т. година в землището на с. Радиево, общ. Димитровград, превозвал петима непознати жители – трима на Сирия и двама на Ирак, измежду тях било и малолетно дете, за да набави за себе си имотна полза. Районният съд в Димитровград го е оставил в ареста, само че обвиненият апелира пред въззивния съд.

Той също е счел, че съществува действителна заплаха младежът да се укрие и да извърши закононарушение, с оглед държанието му, а точно укриване от полицията. Взема се поради също по този начин, че осъщественото закононарушение се явява тежко съзнателно по смисъла на закона.

Определението на Окръжен съд – Хасково е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Последно в района в трафик на чужденци бе упрекната митническа служителка, която на 29 август т. година се опита да преведе през Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево " в лек автомобил гражданка на Ливан без позволение за влизане в страната.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР